Werkwijze

Vrijblijvend gesprek

U heeft een idee, een wens en u heeft rond gekeken op onze site voor inspiratie.

Heeft u vragen? Vaak kunnen wij u deze direct beantwoorden.

Tevens maken wij met u een vrijblijvende afspraak om met u in gesprek te gaan. Om samen met u af te stemmen wat u wilt, wat het best bij uw woning past, welke locatie het meest geschikt is. Het gesprek zal voor beide partijen helder krijgen wat de mogelijkheden zijn om uw droom werkelijkheid te maken.

Ontwerp & Offerte

Na het gesprek gaan we direct aan de slag om uw idee op papier te zetten. Door middel van een vrijblijvende schetsontwerp zal wat besproken is vorm krijgen. U zult zien wat wij voor u kunnen realiseren. Bijgaand zult u een duidelijke offerte aantreffen. In de offerte omschrijven wij op transparante wijze wat u van ons kunt verwachten en welke kosten hieraan zijn verbonden. Zo krijgt u kraakhelder wat wij voor u kunnen betekenen.

Uitvoering & Oplevering

Indien u akkoord gaat met ons voorstel, zullen wij zo spoedig mogelijk de benodigde materialen bestellen. Afhankelijk van het bestelde product zal gedeeltelijk in de werkplaats onderdelen prefab worden gemaakt. Bij u op locatie worden de onderdelen samengesteld tot het gewenste eindresultaat. 

Nadat het project is voltooid zullen we gezamenlijk evalueren of het project is gerealiseerd volgens wens en afspraak. Wij hebben pas opgeleverd als u 100% tevreden bent en onbezorgd kunt genieten.

Neem nu contact met ons op voor een afspraak!

Compleet maatwerk en deskundig advies. Gratis en vrijblijvend.

Overkappingen, veranda's, tuinhuizen, carports & bergingen

  • Waarom Flux Buiten?
  • Deskundig advies
  • Compleet maatwerk
  • Totaal ontzorgd
  • Kwaliteit
  • Duurzaam